Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem with country flag

  1. #1
    Distinguished Community Member agate's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,715
    Blog Entries
    11

    Default Problem with country flag

    How do you remove the country flag in your Profile after you've put it in? I turned it on to see how it would work, but since we can post our location so that it appears in all our posts, I wanted to remove it. I can't get it to disappear.
    MS diagnosed 1980. Avonex 2002-2005. Copaxone 6/07 - 5/10.
    Member of this MS board since 2001.

  2. #2
    Distinguished Community Member agate's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,715
    Blog Entries
    11

    Default

    Somehow the problem is fixed! Many thanks!
    MS diagnosed 1980. Avonex 2002-2005. Copaxone 6/07 - 5/10.
    Member of this MS board since 2001.

  3. #3
    Administrator/SYSOP Mike Weins's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    952
    Blog Entries
    1

    Default

    It still shows you having one for me. What you do to remove it is to "edit settings" then "edit profile" then in the flag drop down list double click the blank spot on the very top of the list and save your changes.

  4. #4
    Administrator/Community Manager David Hosobuchi's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    California
    Posts
    128
    Blog Entries
    1

    Default

    Mike, I actually tested that prior to your post to see if it was a solution, but it did not work for me. When changes were saved, it gives the message: "A required field called Country Flag is missing or has an invalid value."
    It did not remove my flag, so I refrained from posting it as an option this morning.
    David Hosobuchi
    Administrator/Community Manager
    BrainTalk Communities Inc.

    "The most determined win."


  5. #5
    Administrator/Community Manager David Hosobuchi's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    California
    Posts
    128
    Blog Entries
    1

    Default

    Silly me....
    I just figured out the necessary adjustments, and made them. Mike's solution will now work.
    David Hosobuchi
    Administrator/Community Manager
    BrainTalk Communities Inc.

    "The most determined win."


Similar Threads

  1. Problem with isight camera on mac
    By funnylegs4 in forum Computers and Technology
    Replies: 8
    Last Post: 03-29-2016, 08:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


BTC Inc's Disclaimer and Privacy Policy

The material on this site is for information & support purposes only, and is not a substitute for medical advice provided by a licensed health care provider. Always consult your doctor before trying anything that you find online.